El archivo del polvo

Títol: El archivo del polvo
Autora: Elena del Rivero
Editorial: Caniche
Format: 150 x 210 mm
Nº pàgines: 162
Disseny: Setanta
Idioma: Espanyol/Anglès
ISBN: 978-84-120368-4-8

24.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

L’11 de setembre de 2001 Elena del Rivero portava deu anys vivint a Nova York, però l’atemptat la va sorprendre a Espanya. A la seva volta, la seva casa estudio de Manhattan, molt pròxima al que havien estat les Torres Bessones, estava coberta de pols, cendra i milers de fragments de papers que havien entrat per les finestres que havien esclatat. En obrir la porta, Elena no va poder evitar intuir immediatament la peça en la qual hauria de treballar els següents mesos: cosir sobre tarlatana 20 per 5 metres d’ample aquests trossos de paper que havien volat fins ella, fotografiar els enderrocs, realitzar performances en solitari i gravar en vídeo des de la seva finestra els treballs que es duien a terme en la Zona Zero.

Aquest material conforma El archivo del polvo, una colpidora reflexió textual i visual sobre els efectes de la guerra, la contaminació, les migracions, la transformació urbanística i arquitectònica i com el privat es fa públic i viceversa en les guerres contemporànies. Un collage viu que reflexiona i documenta un llarg i dolorós duel col·lectiu que la materialitat de la pols transmet i alhora impedeix. Inclou textos de Pepa Balsach, Warwick Anderson, Res Shabout, Carmen Calvo Santesmases i Jorge García García, Mateo Feijóo, Mónica Valenciano, Luz Pichel i Ophelia Maré.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.