Some things, from somewhere

Títol: Some things, from somewhere
Autors: Cai Tomos i Debajo del Sombrero (Belén Sánchez, Andrés Fernández, Alberto de Torres, Itziar Martín, Luisma Herrero i Mario Batanero)
Editorial: Caniche
Idioma: Espanyol / English
Format: 165 x 240 mm
Disseny Gràfic: Setanta
ISBN: 978-84-945161-4-6

29.00

Disponibilitat: En estoc

El projecte Some things, from somewhere s’ha desenvolupat entre 2017 i 2018 com un punt de trobada entre Cai Tomos i sis artistes de Debajo del Sombrero. La invitació de Cai va consistir a compartir una recerca creativa basada en el cos, el seu moviment i expressió. Treballant junts, durant una setmana al mes, en Naves Matadero, es van embarcar en un fascinant i enriquidor viatge creatiu que subratlla la relació entre el temps, l’honestedat i l’espera.

Aquest viatge, documentat a través de vídeos, fotografies, enregistraments d’àudio, objectes i cròniques escrites, ha inspirat el present llibre.

Debajo del Sombrero és una plataforma per a la creació, recerca, producció i difusió d’art on els seus principals protagonistes són persones amb discapacitat intel·lectual. Els seus tallers es desenvolupen en espais que possibiliten l’aprenentatge i el diàleg amb altres artistes, així com la realització de projectes individuals i col·lectius.

Cai Tomos (Gal·les, 1979) és un artista del moviment el treball del qual gira entorn de la cerca de formes en les quals explorar les històries del cos. L’escolta, en el seu més ampli sentit, és l’eix central del seu treball a l’hora d’investigar amb els altres. I la seva metodologia ha estat clau per a aconseguir l’èxit en els seus projectes internacionals amb diversos grups de totes les edats, trajectòries i habilitats.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.