El libro del arte

Títol: El libro del arte.
Editorial: AKAL
Autor: DDAA.
Num de pàgines: 352.
Tamany: Cartoné 19,5 x 23 cm.

29.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Què converteix alguna cosa en una obra d’art? Com van donar forma els antics grecs a la bellesa ideal? Exerceix el color una influència directa en l’ànima? Aquest llibre analitza aquestes i moltes altres qüestions revisant els moviments, estils i temes artístics clau a través de més de 200 obres de molt diversos gèneres. Amb un llenguatge clar, El libro del arte desxifra la terminologia de la història i la teoria de l’art i ofereix imatges de les grans obres del món i enginyosos diagrames que expliquen les idees subjacents. Des de les figures de fertilitat prehistòriques a les videoinstal·lacions, aquest és el manual perfecte per a iniciar-se en el coneixement de l’art. Tant l’estudiant d’art com el visitant de museus i galeries trobaran en aquest llibre suggeridores idees sobre joies artístiques de totes les èpoques i procedències.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.