Libro de los pasajes

Títol: Libro de los Pasajes.
Editorial: AKAL
Autor: Walter Benjamin.
Num de pàgines: 1104.
Tamany: Rústica 16 x 21,7cm.

57.50

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Al llarg de tretze anys, des de 1927 fins a la seva mort el 1940, Walter Benjamin va treballar en l’obra cabdal que anava a ser el llibre sobre París, l’anomenat “Libro de los Pasajes”, una filosofia de la història del segle XIX. Bona part dels textos majors que va escriure durant els deu últims anys de la seva vida -l’assaig sobre l’obra d’art, els treballs dedicats a Baudelaire i les tesis “Sobre el concepte de la història”- va sorgir dels “Passatges”. Tot el que es conserva d’aquest enorme treball -milers d’anotacions i fragments- es va publicar per primera vegada en el volum cinquè de les “Obres completes” de Surhkamp, que és el que ara presentem íntegrament per primera vegada en castellà. Al llarg de les seves pàgines, el lector podrà comprovar com aquest llibre s’erigeix en un dels més fantàstics fragments de la literatura alemanya, comparable als “Philosophische Lehrjahre”, de Friedrich Schlegel, i a “La voluntat de poder” de Nietzsche.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.