Alicia anotada. 150 aniversario

Títol: Alicia anotada.
Editorial: AKAL
Autor: Lewis Carroll.
Edició de Martin Gardner.
Actualizació de Mark Burstein.
Num de pàgines: 416.
Tamany: Cartoné 19,5 x 25 cm.

50.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Després de la seva primera edició en 1960, Alicia. Edición anotada ha venut més d’un milió d’exemplars en nou idiomes, consolidant l’estatus de Martin Gadner com el major especialista en Carroll i als seus llibres d’Alicia com a clàssics del cànon literari. Aquesta edició de luxe recopila totes les anotacions de Gardner, les seves actualitzacions a través de les pàgines de la revista Knight Letter, la correspondència amb experts carrollians i les contribucions de la Lewis Carroll Society of North America. En el sesquicentenari de la publicació de les aventures d’Alicia al País de les Meravelles, aquesta autoritzada edició de luxe commemora, de manera definitiva, els llegats de tots dos autors, Lewis Carroll i Martin Gardner.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.