Sombras Ocultas en el tiempo

Archive Books
Idioma: Anglès
295 pàgines
210 cm × 150 cm × 0 cm
ISBN: 978-3-948212-67-4

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Editat per Andrea Pacheco González i Lorenzo Sandoval per a FelipaManuela Ediciones (Madrid, Espanya) i Archive books (Berlín, Alemanya), Sombras ocultas en el tiempo reuneix una sèrie de textos, cròniques, assajos teòrics i visuals entorn de la idea d’arqueologia imaginària i d’imaginació radical, universos poètic-conceptuals que han vertebrat el treball dels qui participen en aquest llibre. La publicació ofereix un espai de trobada entre sabers, pràctiques, estètiques i llenguatges diversos que aporten una mirada crítica sobre la història, les narratives d’identitat i la rellevància de la imaginació en la construcció col·lectiva d’alternatives per a la vida enfront del declivi del projecte occidental.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.