Enseñando a sentir

Títol: Enseñando a sentir
Autora: Macarena García González
Editorial: Metales Pesados
Mesures: 15 x 22 cm
Nº pàgines: 240
Edició: 2021
ISBN: 9789566048466

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquest llibre explora les relacions entre ètica i estètica en la ficció per a nenxs fent focus en temes considerats com a “difícils” o “controvertits” segons les consideracions actuals sobre el que seria apropiat per a ellxs. Macarena García González examina críticament la premissa que la literatura infantil serveix per a aprendre d’emocions qüestionant les epistemologies adultistes i les aprehensions conservadores que subjeuen quan els llibres s’usen per a ensenyar a sentir. En vuit capítols explora diferents temes sobre –empatia, violència, xenofòbia, mort, migració, gènere i pobresa, entre altres– en llibres infantils, animacions cinematogràfiques i en els discursos i pràctiques que apareixen des de diferents institucions que modelen el consum cultural del nens i nenes. La pregunta que es teixeix al llarg del volum és com uns certs repertoris emocionals que s’ofereixen i afavoreixen en la ficció infantil s’entrellaçen amb inequitats i exclusions de la societat contemporània.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.