Para los pájaros - John Cage

Títol: Para los pájaros.
Editorial: Alias.
Autor: John Cage.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 14 x 21 cm.
Número de pàgines: 320.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Una tinta.
ISBN: 978-999-0196-83-2.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Alias presenta “Para los pájaros”, obra que reuneix les converses que van tenir John Cage i Daniel Charles a la dècada dels anys setanta. En aquestes pàgines –portades originalment a l’espanyol per Muntanya Àvila Editors– també es troben les Seixanta respostes a trenta-tres preguntes publicades per primera vegada en 1968, en motiu de les jornades que la Revue d’esthétiques va dedicar a les anomenades “músiques noves”. En el prefaci, Daniel Charles, comença: Fi de 1976: “Para los pájaros” està en premsa. Com fa cinc anys, tinc la impressió que aquests textos configuren una glossa múltiple i única sobre Chuang-Tsú. En tot cas, les meves preguntes només es proposaven tornar patent el que anomenaré, per a ser breu, el taoisme de John Cage.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.