Cerralbo Santomà

Títol: Cerralbo Santomà
Autors: Chus Martínez, Ignacio Vidal-Folch, Enrique Vila-Matas i Guillermo Santomà
Editorial: Caniche
Idioma: Espanyol /Anglès
Format: 240 x 320 mm
Disseny gràfic: Raquel Quevedo
ISBN: 9788-49-45161-8-4

39.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

“Em sembla molt suggestiu el teu propòsit de buscar en l’abundància de la casa Cerralbo els errors més interessants, les incongruències, l’absenti, precisament el que falta. Aquest interès l’associo a un tènue i antic desig teu de desaparèixer. Desitjo paradoxalment associat al teu hiper-presència: com més desapareixes, més estàs. L’anhel de la desaparició era una forma teva d’estar, de super-estar… de superstar.

Si en lloc d’anar a París, finalment, a l’estil de Herzog, vas caminant al Cerralbo a veure les obres de Santomá, jo t’acompanyaré, tingues-lo per segur. A tu et cau molt a la vora. I a mi més lluny, però des del meu poblat, puc arribar a cavall, buscant el ritme del Genet de Moreau.”

Un conjunt de capes i capes de literatura obliqües i entrellaçades a càrrec de Chus Martínez, Ignacio Vidal-Folch, Enrique Vila-Matas així com del mateix Guillermo Santomà. Tot això acompanyat de les fotografies de José Hevia i Rafa Castells que van documentar la intervenció que va tenir lloc durant 2019 en el Museu Cerralbo de Madrid, produïda per Side Gallery i Etage Projects.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.