Una carta para Adam Nankervis

Títol: Una carta para Adam Nankervis.
Editorial: Alias.
Autor: David Medalla.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 14 x 21 cm.
Pàgines: 88.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Una tinta.
ISBN: 978-607-7985-09-9.

13.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquest llibre conté una evocativa carta que David Medalla li va escriure a Adam Nankervis durant la seva estada a Mèxic l’any 2000. En el qual narra una trobada nocturna amb les ombres i els fantasmes que es congreguen en una vella església del centre de la ciutat.

David Medalla és pioner del land art, l’art cinètic, l’art participatiu i la performance; el seu treball amb freqüència ha desafiat les categoritzacions. El nomadisme, els processos de col·laboració i les creences politicoespirituals sustenten el seu treball i afirmen el seu estil de vida com una professió artística. Medalla va ser admesa a l’edat de dotze anys a la Universitat de Columbia a Nova York, per recomanació del poeta Mark van Daurin. A París, en 1960, el filòsof Gaston Bachelard va introduir la primera performance de Medalla a l’Acadèmia de Raymond Duncan. Anys més tard, el poeta Louis Aragon el presentaria també. Marcel Duchamp va fer per a ell la Medallic Sculpture. David Medalla, va editar el Signals Newsbulletin a Londres; va iniciar el grup The Exploding Galaxy, una confluència internacional d’artistes multimèdia; va ser president d’Artists for Democracy i director del Fitzrovia Cultural Centre a Londres i en 1994 va fundar el Mondrian Fan Club a Nova York, amb Adam Nankervis com a vicepresident. Tot l’esmentat s’afegeix a múltiples exposicions internacionals i una prolífica producció artística, sostinguda fins al dia d’avui.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.