Tres días

Títol: Tres días
Autor: Antonio Ballester
Editorial: Caniche
Format: 235 x 330 mm
Disseny: This Side Up
Nº pàgines: 68 + guardes
ISBN: 978-84-120368-7-9

39.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Passen els dies… i les nits. El matí i la matinada. El sol, les estrelles, la lluna, els núvols són convocats a les pàgines d’un llibre en el qual s’imaginen i dibuixen els horitzons que es despleguen sobre els nostres camps lliures.

Tres días recull el treball últim de l’artista Antonio Ballester Moreno, un passeig al voltant del seu imaginari de formes sintètiques i colors primaris. La infinita facultat pedagògica de les formes populars. I l’apel·lació a la capacitat creadora que tots atresorem més enllà de qualsevol tècnica, per part d’un creador hereu de la millor avantguarda del nostre país.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.