Javier Peñafiel, Teatro dentífrico (Sèrie AL núm. 2)

Barcelona: ArtsLibris, 2017
500 exemplars, 31 dels quals contenen
31 interpretacions cal·ligràfiques originals de l’autor sobre el títol Teatro dentífrico.
[40] p., 120 x 171 mm
Disseny d’Àlex Gifreu
Impressió digital, enquadernació rústica cosida
Il·lustracions en color
ISBN: 978-84-697-2408-8

20.00

Disponibilitat: En estoc

«El format de Teatro dentífrico s’inspira en els Modellbücher [llibres-model] de Bertolt Brecht, en els quals el collage era fonamental, i pretén ser una edició de butxaca, una mena de quadern perquè qui el porti pugui dialogar amb l’artista i deixar entre les pàgines comentaris escrits i dibuixos, inspirats pels suggeriments a partir de les fotografies i textos, que funcionen com uns aforismes proposats per l’artista.

«Aquesta edició ofereix un relat, un recorregut cinemàtic mitjançant el quadern, a les pàgines de la qual trobem petites escenografies com a únic protagonista un raspall de dents, que anem retrobant en situacions diferents i en què sovint predomina una visió zoom que focalitza i concentra la mirada de qui fulleja l’edició en l’objecte i en la consigna que l’acompanya. Un raspall de dents triat per una raó molt senzilla, la boca, motiu de por, de vulnerabilitat, de possible crueltat que la travessés, i el raspall com a eina higienitzadora. »

(Glòria Picazo)

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.