Tapetum Lucidum

Autor: Martín Vitaliti
Editorial: ferranElOtro Editor
Data: Febrer 2021
Idioma: Espanyol / Anglès
Format: 21.6 x 28 cm
Pàgines: 16 pp
ISBN: 978–958–49–1423–1

12.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquesta publicació recupera els quatre còmics originals de Science Fiction Prototypes publicats per l’Army Cyber Institute el 2018 i els posa a dialogar. Utilitza una metodologia d’apropiació i pastitx que desafia la qualitat auràtica de les construccions originals. Alhora, visualitza com han estat construïdes i la seva funció de donar més poder a certes posicions. Una estratègia que us permet soscavar els mecanismes de construcció d’ideologia.

Treballar a partir d’imatges i tècniques de representació existents a la cultura visual és una de les tàctiques desconstructives més utilitzades en la crítica postmoderna a l’autoritat cultural i posa de manifest els mecanismes que apareixen invisibles i que alimenten els discursos hegemònics. Com suggereix el títol de la publicació ofereix un mirall que millora la visió en condicions de lluminositat escassa.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.