Marclay: Compositions

Títol: Marclay: Compositions.
Editor: Macba.
Autor: Diversos autors.
Any de publicació: 2019.
Pàgines: 296.
Dimensions: 33 × 24 cm, amb dues seccions (29,7 x 21 cm, i 25,7 x 16,8 cm).
Il·lustracions: 179.
ISBN: 978-84-17593-06-3.

45.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

La publicació explora l’obra del reconegut artista suís-americà Christian Marclay (1955) a través d’una selecció de les seves composicions sonores, des de partitures gràfiques fins a videoinstal·lacions. Ho fa amb un llibre d’artista, en què mostra les seves investigacions sobre la relació entre so i visió, en especial les maneres en què el so es pot manifestar visualment. Com ha assenyalat el mateix artista: «la música travessa gairebé tot el que faig.»

Inclou assajos de la crítica Erika Balsom, la comissària Tanya Barson i l’escriptor Tom McCarthy. Edició trilingüe (català, castellà i anglès).

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.