L'art del gravat

Títol: L’art del gravat.
Editorial: Enciclopèdia art.
Autors: Diversos autors.
Format: 28,4 × 38,5 cm.
352 pàgines.
290 il·lustracions.
Format: 29,5 × 39,5 cm.
Estoig de fusta natural de pi, polida i encerada, i amb una tapa abatible de cartró folrat de paper. Tancament amb sistema d’imants encastats.
L’estoig fa una doble funció de contenidor del llibre i de faristol per a exposar-lo.

990.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

L’art del gravat català és una nova aportació d’Enciclopèdia Catalana a la seva col·lecció de llibres sobre art català. Sota la direcció del prestigiós galerista Artur Ramon, alguns dels principals especialistes de cada època repassen la història del gravat a casa nostra, gravat entès en una sentit ampli, des dels primers gravats en fusta del Renaixement fins a les creacions contemporànies lligades a la irrupció de la impressió digital.

El llibre consta de 6 capítols ordenats cronològicament que incorporen, al final de cadascun d’ells, una galeria d’imatges on es reprodueixen, a tota pàgina i en una gran qualitat, els gravats més destacats de cada període. Tanca el llibre un darrer capítol dedicat al col·leccionisme d’estampes (gravats) al nostre país i un glossari de termes.

L’obra es presenta dins un original i innovador estoig faristol que permet llegir, gaudir i lluir aquesta magnífica obra de bibliòfil amb la màxima comoditat i espectacularitat.

Un compendi de més de 200 gravats dels autors més destacats en la història del gravat català reproduïts amb una qualitat i fidelitat excel·lents, 140 dels quals a gran format.

Amb obres dels universals Miró, Picasso, Dalí i Tàpies, al costat d’especialistes en aquesta disciplina com Pasqual Moles, Jaume Pla, Joan Barbarà, Sunyer, Nogués, Brossa, Guinovart, Ràfols-Casamada… o els més actuals Barceló i Plensa.

Amb un original i innovador estoig faristol per poder llegir i gaudir de l’obra amb la màxima comoditat.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.