Itziar Okariz, Woman and fiction (Sèrie AL núm. 0)

Barcelona: ArtsLibris, 2020
Tipografia: Fracktif
Papers: Munken Polar 130 g / m2 (pòster), Lynx 130 g / m2 (interior), Polar 300 g / m2 (portada)
Enquadernat a la suïssa i encolat a l’americana
Fotografia preparatòria: Dani Mera
Impressió: Grafiques Trema, Girona
400 còpies
Primera edició, juliol de 2020
ISBN: 978-84-09-21497-6

30.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Itziar Okariz és coneguda per examinar, qüestionar i desafiar els límits entre el que és privat i el que és públic, sobre allò que ha investigat en el transcurs de les dues últimes dècades en escultures, vídeos, performances i peces vocals. En el seu llibre d’artista Woman and Fiction, fa referència a dues conferències de Virginia Woolf que després van confluir en la famosa “novel·la” Una cambra pròpia, publicada per primera vegada per l’editorial de l’autora (Londres: The Hogarth Press, 1929). Considerat àmpliament com un text feminista fonamental, l’assaig, entre la ficció i la no ficció, es desenvolupa a la Universitat d’Oxbridge, en la qual una narradora examina si les dones són capaces de crear i si, en efecte, tenen la llibertat per crear treballs de la qualitat de William Shakespeare.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.