Tàpies. Biografia d'un compromís

Títol: Tàpies. Biografia d’un compromís.
Editorial: Enciclopèdia art.
Artista: Antoni Tàpies.
Edició limitada i numerada.
Llibre de gran format (amb detall les obres seleccionades) +
Llibre d’estudi escrit pels principals experts internacionals.
Il·lustrat amb fotografies i documents, molts d’ells inèdits.

990.00

Disponibilitat: En estoc

“Tàpies. Biografia d’un compromís” s’emmarca en la sèrie de grans monografies que Enciclopèdia ha dedicat anteriorment als referents de l’art català contemporani: Picasso, Dalí, Brossa i Miró.
Editada conjuntament per Enciclopèdia Art i la Fundació Antoni Tàpies, l’obra revisa la trajectòria d’un dels artistes catalans més importants del segle XX i referent mundial de l’informalisme.

Autors: Xavier Antich (president de la Fundació Antoni Tàpies), Carles Guerra (director de la Fundació Antoni Tàpies), Flavia Company, Manuel Guerrero, M. Dolores Jiménez-Blanco, Albert Mercadé, Xavier Montanyà, Javier Pérez Segura, John C. Welchman i l’equip de la Fundació Antoni Tàpies.

“Amb aquesta publicació, és possible tornar la mirada, per primer cop, a l’obra de Tàpies, desplegada durant gairebé set dècades, per provar de pensar, justament, la seva contemporaneïtat, que vol dir la seva interpel·lació a un temps que ja és el nostre.” Xavier AntichPresident de la Fundació Antoni Tàpies i coautor del llibre.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.