Position(s) - Antoine d'Agata

Títol: Position(s).
Editorial: Avarie.
Textos i fotos: Antoine d’Agata.
Concepte i edició: Giuliana Prucca.
Disseny gràfic: Vito Raimondi.
Pàgines: 124.
Rústica.
Mides llibre: 13,5 x 18 cm.
Mides pòster: 85,4 x 64 cm.
Idioma: Anglès / francès / italià.
Publicat en 2012.

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Un diari escrit en tercera persona que busca representar la cerca d’Antoine d’Agata: l’inexorable curs del buit al buit.

Un experiment literari i fotogràfic on paraules, a vegades descriptives, a vegades poètiques, es creuen amb imatges en una continuïtat narrativa.

Un exemple de l’elecció existencial del fotògraf i de la forma de resistència que condueix a la desaparició del subjecte i a la negació del jo dins de l’espectre neutre de la imatge mentre insisteix en un involucrament íntim amb la seva matèria i una perfecta superposició d’art i vida.

Les imatges han estat tractades i reduïdes al simple contrast en blanc i negre, seguint l’eix principal d’aquest projecte editorial: la falta de forma i la sensació d’esvaïment.

El llibre, l’idioma principal del qual és l’anglès, també té un cartell separat i plegat, que inclou textos en francès per una cara i, per primera vegada, en italià per l’altra impresos sobre una imatge en color de fons. Els dos llenguatges permeten incloure textos en la seva versió original, però també al·ludeixen al doble origen de l’artista. En línia amb el llibre, el cartell també reflecteix la direcció de cerca de d’Agata cap a l’entrellaçament de paraula i imatge i finalment es refereix a la idea d’una descripció topogràfica de les passions.

Membre de l’agència Magnum, Antoine d’Agata (1961) és un dels fotògrafs més influents de la seva generació. Viu entre París i Marsella, i treballa a tot el món.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.