Compendio colectivo sobre cáncer - Josune Urrutia

Títol: Compendio colectivo sobre cáncer – Josune Urrutia.
Coordinat per: Josune Urrutia.
Editorial: La Panera.
Pàgines: 132.
Any de publicació: 2019.
ISBN: 978-84-09-18194-0.

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Amb aquest llibre, acaba el procés iniciat el 2018 quan vaig ser convidada a participar com a artista en el marc de el projecte Radiació +++ liderat per Centre d’Art La Panera a Lleida i amb el suport de la Fundació Carasso. Partint d’ Breu diccionari enciclopèdic il·lustrat de MI càncer, Convidem a participar a la comunitat hospitalària -pacients, familiars, amics, metges i personal sanitari- a compartir experiències i coneixements sobre càncer amb la idea de crear un compendi col·lectiu que faci visible aspectes derivats de la malaltia i el seu tractament. Els tallers participatius es van realitzar a la sala d’espera de l’hospital i al Centre d’Art la Panera, en què van participar 92 persones. El llibre, recullen 222 entrades i 323 accepcions. De les quals 154 corresponen a el personal sanitari de Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’HO Arnau de Vilanova, 100 a les i els pacients, 63 a familiars i 17 a altres persones.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.