Ciutats

Titol: Ciutats
Autor: Mia Martí Roca
Editorial: Autoeditat
Mesures: 21,5 x 21,5 cm
Ciutat d’Edició: Granollers

50.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquest llibre recull 62 obres de petit format fetes en tamanys, suports i materials diversos, realitzades cada dia durant el confinament més estricte amb el propòsit de revisitar algunes ciutats que en el passat vaig poder conèixer. Viatjar de nou des de casa a través de la pintura. Cada dia vaig escapar al tancament imposat cap a una ciutat diferent i amb mi tots els que em seguien a les xarxes ja que publicava diàriament les obres. El llibre Ciutats és un llibre d’art i de viatges que ens ensenya la importància de l’art per a ser lliures. Els 100 exemplars estan signats i numerats i la portada i contraportada estan intervingudes a mà.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.