Sota la llum del mar

Autoeditat amb el suport del Memorial Democràtic de Catalunya, Barcelona. Textos de Cynhtia Young, Curadora de l’Arxiu Robert Capa al Centre Internacional de Fotografia, Nova York, i Vicenç Altaió Escriptor, Poeta i Assagista.
Idioma: català, castellà, anglès
Disseny: Underbau
Preimpressió: LaTroupe

Impremta: Arts Gràfiques Palerm
Número de pàgines: 132
Mida: 21x 27’5cm.
Edició: 500 exemplars
ISBN: 978-84-09-29377-3

32.00

Disponibilitat: En estoc

Sota la llum del mar de la fotògrafa catalana Espe Pons (Barcelona, ​​1973) és un assaig fotogràfic que pretén dignificar totes les víctimes del franquisme de l’Espanya de la Guerra Civil i la postguerra. El projecte es basa en la història del germà petit de l’avi de la fotògrafa, Tomàs Pons Albesa, que va ser afusellat al Camp de la Bota de Barcelona el 1941 amb 31 anys. Per poder seguir aquesta història, l’autora ha transitat els llocs que Tomàs Pons Albesa va recórrer durant els darrers moments de vida i ha recopilat informació de l’època relacionada amb el cas amb l’objectiu de reconstruir una història, fins ara, fragmentada.

Sota la llum del mar es va exposar al Museu Palau Solterra de la Fundació Vila Casas el 2020. L’any 2021 al MUME, Museu Memorial de l’Exili, al Muzej Grada Beograda de Belgrad, i al Castell de Montjuïc amb l’Institut Cultura de Barcelona.

El fotollibre Sota la llum del mar va guanyar un dels Premis Fundació BancSabadell a la Fira del Llibre Internacional d’Artista ARTSLIBRIS 2021 de Barcelona.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.