Desde la isla cuántica

Títol: Desde la isla cuántica
Autor: Eugeni Gay Marín
Editorial: Ediciones Anómalas
Nº pàgines: 96
Mesures: 22 x 17 cm
Disseny: underbau
ISBN: 978-84-09-00316-7

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

“L’illa del Sol es troba a la vora del llac Titicaca, a 3800 metres d’altitud. Antic lloc sagrat, les llegendes diuen que el sol es va formar en la seva roca sagrada i que d’aquí van sortir Manco Capac i Mamma Occlio (Adam i Eva) per fundar la ciutat de Cusco i l’Imperi inca. Avui en dia està habitada per tres comunitats aymaras.

A dues hores i mitja en vaixell de la ciutat més propera, s’ha mantingut relativament aïllada durant molt de temps, fins a l’arribada del turisme no fa molts anys.

L’illa conserva ritus ancestrals, sacrificis de llames o cerimònies nocturnes dalt de les muntanyes. És un lloc màgic, les àligues prediuen el destí de les persones; cada cent anys neix una dona capaç de convertir-se en foc i volar; or que apareix i desapareix predient la mort del qui el troba; ànimes que ataquen durant la nit; una ciutat enfonsada en el llac de la que en treuen figures d’or i cerámica i inclús alguns diuen que l’Illa és l’Arca de Noé i que el llac es va formar amb el Diluvi Universal.

Vaig arribar per primera vegada al 2006 i des de llavors hi he tornat set vegades més, primer atret pel paisatge i la calma que s’hi respira, però després vaig començar a veure que l’illa és molt més, és una manera d’entendre el món completament diferent de l’occidental. Uns altres valors, altres prioritats fan d’aquest un lloc molt especial.”

Eugeni Gay Marín

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.