Fata Morgana

Títol: Fata Morgana
Autora: Alessia Rollo
Editorial: Ediciones Anómalas
Nº pàgines: 80
Mesures: 26 x 20 cm
Coedició: Comunidad de Madrid
Disseny: underbau
ISBN: 978-84-09-08443-2

28.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Fata Morgana dona nom a un miratge complex que distorsiona els objectes i s’esvaiex molt ràpid. Visible des de la regió del sud d’Itàlia de la que prové Alessia Rollo, Salento, crea la il·lusió d’estar contemplant les muntanyes d’Albània des del mar Adriàtic, però per a ella representa una potent metàfora de la situació geopolítica contemporània.

Salento, com tota Europa, S’ha convertit recentment en un lloc de misteri i esperança pels qui fugen d’Àfrica o del Pròxim Orient. Tanmateix, les fotografíes publicades als diaris sovint redueixen la vida dels immigrants a alguns estereotips comuns o a un moment transitori de la seva existència.

Aquest projecte és una narració entre el real i el fictici que convida a qui l’aborda a recrear la seva pròpia història, omplir els buids i brindar als personatges del llibre la possibilitat de duplicar-se i transformar-se en altres persones. La possibilitat de somniar, que és un aspecte fonamental de l’existència de tots els éssers humans.

Aquest projecte és el guanyador de la tercera edició del Concurs Fotocanal llibre de fotografía 2018, organitzat per la Comunidad de Madrid i Ediciones Anómalas.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.