Colita

Títol: Colita
Autors: Colita
Editorial: RM
Mesures: 19 x 27 cm.
Nº de pàgines: 184
Format: Pasta dura
Data de publicació: 2014
ISBN: 978-84-15118-78-7

30.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: Disponible com a reserva

“Colita” sobrenom d’Isabel Steva (Barcelona, 1940), és un dels referents indiscutibles de la fotografia catalana contemporània. Directa, intel·ligent, sensible, compromesa, crítica i sense prejudicis, la seva producció es pot definir més enllà de l’estètica per la seva implicació en el temps que li ha tocat viure.

Aquest llibre ofereix una imatge completa de la seva obra i posa en relleu la versatilitat del seu treball mitjançant una mirada carregada d’intenció i d’humor: des del món del flamenc fins a la fotografia de combat feminista, el joc de la dualitat, el cinema , la Nova Cançó, la Gauche Divine dels anys seixanta, el retrat, el reportatge periodístic o la vida de la seva ciutat, Barcelona.

 

©Archivo Colita Fotografia.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.