Fisura - Nicolás Wormull

Títol: Fisura.
Editorial: Muga.
Autor: Nicolás Wormull.
Any de publicació: 2019.
Pàgines: 28.
Mides: 14 × 21 cm.
Edició limitada de 80 exemplars numerats.
ISSN 2530-0768.
D.L. BI-645-2019.

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

L’obra de Nicolás Wormull és domèstica, atrevida, irònica i entranyable. L’exploració de la intimitat és la seva metàfora i el seu abisme.

“És a través de la seva fotografia que percebem en Nicolás Wormull a un autor que treballa de manera intuïtiva, perquè en aquest impuls sembla trobar el sentit de la seva obra que li situa atent en l’espontaneïtat del moment viscut, desitjant pertànyer a les situacions pròximes de la seva vida quotidiana, de les quals es nodreixen la seva mirada i la seva obra fotogràfica. Wormull s’involucra perquè tot el que fotografia li incumbeix d’una manera o una altra”. Ros Boisier.

Fisura de Nicolás Wormull (Xile, 1977) és el nº 32 de la col·lecció Pewen Quaderns de Fotografia.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.