ArtsLibris presenta a l’editorial TBA21 I Thyssen-Bornemisza Art Contemporary

Presentem a l’editorial TBA21 I Thyssen-Bornemisza Art Contemporary amb una excel·lent selecció de publicacions que s’uneixen a la gran col·lecció de llibres que conformen la nostra llibreria online y física.

La Col·lecció Thyssen-Bornemisza Art Contemporary va ser fundada el 2002 per Francesca Thyssen-Bornemisza, portant a el segle XXI l’excepcional llegat de les col·leccions de la família Thyssen-Bornemisza.

La col·lecció, que inclou més de 900 obres d’art contemporani de primer nivell de gairebé 200 artistes i col·lectius, és majoritàriament fruit de la col·laboració personal entre Francesca Thyssen-Bornemisza i els artistes al llarg dels anys. Un conjunt d’obres que s’ha reunit amb un enfocament en les posicions artístiques individuals, representades a través d’obres exemplars amb qualitat de museu.

Una part central de les activitats de TBA21 gira entorn al seu departament de publicacions, que permet expandir les línies centrals de les investigacions presentades, acompanyant-les al llarg de l’procés de comissió, exhibició i posteriors programes col·laboratius. La fundació ha produït més de 30 publicacions, que ofereixen una visió més profunda i un context més ampli per als diferents projectes. Ara, té l’oportunitat d’aprendre més sobre la col·lecció i les seves activitats a través de les publicacions disponibles a través d’ArtsLibris. Un gran punt de partida és l’últim llançament de la col·lecció, The Commissions Book, que documenta la posada en marxa de la fundació, així com el seu esperit, durant els últims 20 anys.

#1 Thyssen-Bornemisza Art Contemporary: The Commissions Book Daniela Zyman, Eva Ebersberger €29

Comprar

#2 Ernesto Neto and the Huni Kuin: Aru Kuxipa Daniela Zyman, Eva Ebersberger, Franziska Sophie Wildförster  €37

Comprar

#3 Amar Kanwar – The Sovereign Forest Daniela Zyman €37

Comprar

#4 Mario García Torres – An Arrival Tale  Daniela Zyman, Cory Scozzari €27

Comprar

#5 Olafur Eliasson – Green light | An artistic workshop Daniela Zyman, Eva Ebersberger €29

Comprar

#6 Allan Sekula – OKEANOS Daniela Zyman, Cory Scozzari €29

Comprar

#7 Sharon Lockhart I Noa Eshkol Eva Wilson, Daniela Zyman / TBA21 €35

Comprar

#8 Oceans Rising, A Companion to Territorial Agency: Oceans in Transformation Daniela Zyman con una colaboración entre e-flux Architecture y TBA21–Academy €25

Comprar

#9 Passages. Travels in Hyperspace (Pasajes. Viajes por el híper-espacio) Thyssen-Bornemisza Art Contemporary y Fundación La Laboral. Centro de Arte y Creación Industrial €25

Comprar

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.