Arte impreso

Títol: Arte impreso
Autor: Javier Maderuelo
Editorial: LA Bahía
Mesures: 150 x 190 mm
240 pàgines
ISBN: 9788494612886

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Aquest nou assaig de Javier Maderuelo parteix del reconeixement d’una evidència: «bona part dels artistes del segle XX no es van dedicar només a realitzar obres d’art, sinó a estendre la seva producció creativa experimentant amb nous formats, materials i tècniques. Han generat una variada producció que fins ara era situada en els marges del “gran art”… Molts artistes s’han convertit en editors de la seva pròpia producció impresa, han dirigit i produït revistes d’artista i han realitzat obres seriades i múltiples… Si un cartell, un programa o una invitació han estat dissenyats, estampats i manipulats pels propis artistes, les qualitats estètiques d’aquests productes que en general no se solen apreciar com a “obres d’art”, no deixen de tenir interès artístic».

En les pàgines de Arte Impreso, Maderuelo no té la voluntat d’«inventar» un nou gènere, però sí que planteja una categorització d’aquesta mena de materials, una ordenació diferent a la que la historiografia tradicionalment ha aplicat a les «obres d’art», ordenació condicionada pels avatars del potent i pròsper comerç de l’art.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.