Jordi Socías. Retratos

Títol: Jordi Socías
Autors: Elsa Fernández i Santos López
Editorial: La Bahía
Mesures: 23,5 x 17,5 cm
87 pàgines
ISBN: 9788412020366

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

El fotògraf barceloní Jordi Socías (1945) ha convertit el retrat de grans personalitats en un dels seus segells d’identitat. Des dels anys setanta, Socías ha construït a partir del rostre dels altres un llenguatge propi. La seva facilitat per a desxifrar l’ànima d’artistes, actors, escriptors, músics i la seva pròpia compon un retrat coral de l’Espanya recent a través dels seus millors talents. Retrats per a un indirecte autoretrat d’un testimoni directe d’algunes de les grans personalitats d’aquest temps.

Aquest catàleg recull una antologia dels retrats que Jordí Socías va realitzar a personalitats del cinema, la literatura, la pintura, la música, l’espectacle, la política i la societat espanyoles del període 1976-2016, retrats fotogràfics que avui formen part de les obres que integren els fons artístics de l’Arxiu Lafuente, i que han pogut veure’s exposats en la mostra «Jordi Socías. Retrats», que va tenir lloc en 2020 a la sala del Centre de la Imatge de Santander.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.