Books never die - Póster

Pòster creat per Àlex Gifreu i Cecilia Martín en motiu de la Fira ArtsLibris 2019.

5.00

Disponibilitat: En estoc

Books Never Die – Àlex Gifreu i Cecilia Martín.
«És una veritat contundent. Una imatge-manifest que aposta per la potència del llibre per transmetre idees, conceptes o experiències que perduraran en el temps. Una fotografia d’una taula feta en un despatx d’Oslo juntament amb la frase Books never die [Els llibres no moren] que segueix els postulats tipogràfics de la tècnica del cutout que van fer servir Raoul Hausmann, els situacionistes, els anònims enviats per correu per exigir alguna cosa o alguns pamflets del maig del 68 conformaran el dors del manifest.

Books never die celebra la perdurabilitat del llibre, la seva permanència, les seves altres utilitats i, precisament per això, la seva fisicitat. Un llibre és més que paraules impreses sobre paper; és la forma material d’una idea, d’un pensament que pot passar de mà en mà, d’any en any, de lloc a lloc. El llibre com a expressió de resistència.» Àlex Gifreu i Cecilia Martín.

Aquest cartell és el primer element de la sèrie Books Never Die, que s’anirà aplicant sobre diferents suports —llibre, cartell, bossa, tanca publicitària, samarreta, postal…— i anirà evolucionant, mutant al llarg dels anys — Books Never Lie, Books Never Breathe, Books Never Kill…— per acabar finalitzant en un manifest.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.