Postals "Red" - Antoni Muntadas

Col·lecció de postals creades per Antoni Muntadas amb motiu de la fira ArtsLibris 2019.
Conjunt de 4 packs de postals.

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

L’1 d’octubre de 2017 es va commemorar el 68è aniversari de la creació de la República Popular de la Xina. Aleshores, Antoni Muntadas (Barcelona, 1942) estava finalitzant el projecte Asian Protocols (Similitudes, diferencias y conflictos 2011-2018), que l’havia vinculat a la Xina. I així, durant aquell 1 d’octubre, es va dedicar a identificar i recopilar imatges i elements gràfics en què el color vermell, el color “nacional” xinès, era predominant.

El projecte Red, que sorgeix a partir d’aquest recull, es materialitza en el context d’ArtsLibris amb l’edició d’una col·lecció de postals que reuneixen una selecció de les imatges que Muntadas va fer aquell 1 d’octubre i en les quals es posen en contrast alguns dels aspectes més relacionats amb l’espectacle i banalitat del capitalisme, i el color vermell, element d’identificació del comunisme per antonomàsia.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.