Sonido y acontecimiento

Títol: Sonido y acontecimiento.
Editorial: Metales pesados.
Autor: Gustavo Celedón Bórquez.
Any d’edició: 2016.
Nombre de pàgines: 204.
ISBN: 9789568415914.

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Un pensament clàssic del so no podrà ser el mateix quan el nostre món actual està absolutament travessat i ocupat, de manera inèdita, per sons. D’aquesta manera, el present llibre pretén realitzar un exercici filosòfic a partir de la inquietud que neix de l’experiència d’aquesta actual vida sonora. Aquest exercici lliga els sons a un pensament de l’esdeveniment totalment independent de qualsevol cosa. Agafa com a exemple permanent les propostes de John Cage, qui sempre va voler prestar oïda o orella a l’activitat sonora, sabent que en cap cas escoltar consisteix a apropiar-se dels sons o apropiar-se amb els sons. No hi ha, en rigor, propietat, apropiació, desapropiació dels sons: pura llibertat del fet, pura llibertat de l’experiència de l’escolta. Almenys, aquest és l’horitzó, el silenci.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.