Outer Horizons No.4

Títol: Outer Horizons No.4. Art & Spirit. Art & Philosophy.
Textos de diversos autors
Idioma: anglès, català i castellà.
Dimensions: 33 x 24 cm.
Pàgines: 112.
Any de publicació: 2018.

42.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Espiritualitat i Art? Es necessita una nova mirada sobre l’espiritual en l’art que va escriure Wassily Kandinsky el 1911. La paraula espiritual pot significar-ho tot i res. L’espiritualitat es manifesta a través de la forma i la matèria, cosa que pot semblar una contradicció, perquè associem l’esperit a alguna cosa invisible i immaterial. L’art necessita concretar l’esperit, reunir-lo amb la matèria com l’ànima al cos. Les millors obres dels artistes són una manifestació clara que unir l’esperit amb la matèria genera una energia transformadora. Però, què significa l’espiritualitat en la societat actual? Quin dibuix pot descriure l’artista del segle XXI en un món on domina el negoci i l’efímer? On la voracitat de la imatge, esbocinant la memòria, destrueix la intel·ligència? Aconseguirem transformar l’ordinari en alguna cosa d’extraordinari i l’energia espiritual en art?

Artistes col.laboradors com Takesada Matsutani autor de la portada, Wolfgang Laib, Dani Karavan, Xavier Escribà, Bernard Borgeaud, Yoon Hee etc… i amb textos de Carmen Pardo Salgado, Jesús Martínez Clará, Lucrezia De Domizio Durini, Miguel Morey, Pilar Parcerisas, Rina Arya etc.

 

Outer Horizons, des de la diferéncia, ens porti a la gran dimensió de la unitat solidària.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.