Rage, home and Insults - Clàudia Pagés

Títol: Home, Rage and Insults.
Editorial: Bòlit.
Autora: Clàudia Pagés.
Any de publicació: 2020.
Pàgines: 80.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquesta publicació narra de manera col·loquial, i de vegades biogràfica, formes i usos del llenguatge i la paraula com a forma de fer mal o dels insults en la quotidianitat; les esquerdes en la comunicació i la temporalitat en l’ús del llenguatge i del objecte. Una manera de descriure processos de comunicació -lingüístics i no lingüístics-, d’investigar les estructures i els sistemes de circulació de la parla, i de revisar les esquerdes de la comunicació.
Clàudia Pagés és una de les artistes de l’exposició “El món serà Tlön”, comissariada per Jordi Antas (del 21 de febrer al 23 d’agost de 2020 al Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona).

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.