El manifiesto comunista. De la teoría política a la poesía concreta

Títol: El manifiesto comunista. De la teoría política a la poesía concreta
Autor: Francesc Torres
Editorial: Pombo Editora
Mesures: 16 x 11 cm
Edició: 2021
ISBN: 978-84-09-31340-2

11.50

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Escriu Maria Gelpí en el seu assaig introductori que “L’artista sent l’emergència de la seva acció com un estar en deute amb el passat i veu en l’estètica un mecanisme de compensació” la qual cosa, referit a aquest llibre, és un principi necessari. Francesc Torres (Barcelona, 1948) ha qüestionat en la seva obra un statu quo ideològic en el qual els desplaçaments contemporanis deixen en fora de joc la idea de comunisme però no la de marxisme com a filosofia, ja que “la promesa que comporta continua sent vigent i necessària”. El lector té a les seves mans un llibre de gran importància com a objecte i com a anàlisi de la història, continu fracàs de les utopies per a Benjamin.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.