Beau Geste Press

Títol: Beau Geste Press
Editorial: Bom Dia Books & CAPC musée d’art contemporain
Mesures: 23 × 28,5 cm
Nº pàgines: 472
Edició: 2021
Editat per: Alice Motard
Ciutat d’edició: Berlín
Idioma: Anglès
ISBN: 978-3-943514-84-1

39.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Publicat pel CAPC musée d’art contemporain de Bordeaux en col·laboració amb Bom Dia Books, aquest llibre de referència repassa la història de l’editorial independent Beau Gesti Press (BGP) a través de les publicacions dels seus membres fundadors, Felipe Ehrenberg, Martha Hellion, David Mayor i Chris Welch, i dels nombrosos visitants de la seva seu rural – poetes visuals, neodadaístas i artistes afiliats al moviment Fluxus – entre 1971 i 1976. Un “catàleg de racionament” de tot el material imprès produït per BGP, que es complementa amb assajos crítics i textos de primera mà que exploren els mètodes de treball (economia i autonomia de producció, distribució de llibres per correu) i documenten la influència internacional d’aquesta efímera “comunitat de duplicadors, impressors i artesans”.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.