An Ongoing-Offcoming Tale. Ruminations on Art, Culture, Politics and Us/Others

Archive Books

 

Idioma: Anglès

528 pàgines

13 x 22 cm

ISBN 978-3-949973-15-4

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

An Ongoing-Offcoming Tale comprèn abstraccions, subversions i reflexions poètiques, incloses en assajos que aborden les vides i pràctiques de més de 30 artistes. S’obre amb la pregunta: Si algunes fulles poguessin parlar? I al viatge que segueix, trobem moltes d’aquestes possibilitats que ens porten a preguntar-nos pels límits que posem a les coses que se’ns permet pensar, al coneixement que anomenem coneixement i a les preguntes que ens permetem fer. El llibre és un exercici per a aprendre a reimaginar: els cossos, la terra, el coneixement, la memòria, la cançó. Ndikung ens permet endinsar-nos en les visions i les formes viscudes de coneixement que informen la seva pràctica curatorial.

A mesura que sortim col·lectivament d’una quietud que feia impossible apartar la mirada del mal causat per les infraestructures socials que abans consideràvem necessàries, aquests assajos són més urgents que mai. Ens proporcionen eines amb les quals reflexionar sobre el “contemporani” de manera significativa, permetent-nos plantejar importants qüestions sobre cultura i poder.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.