Alegato contra la pureza

Títol: Alegato contra la pureza.
Editorial: Malpaso.
Autor: José Luis Ortiz Nuevo.
Format: Tapa dura.
Mesures: 14 x 21 cm.

20.90

Disponibilitat: En estoc

La disputa entre puristes i renovadors és freqüent en totes les disciplines científiques o artístiques, però en poques ocasions aconsegueix tanta intensitat com en el món del flamenc. José Luis Ortiz Nuevo, amb un títol que no deixa lloc a dubtes sobre la seva posició, explora la naturalesa mestissa d’un gènere que està viu precisament per resistir-se a vestir la camisa de força que imposen els puristes.
Sense negar als mestres, Ortiz Nuevo defensa entendre el flamenc com un gènere que es reinventa constantment, que es nodreix de diverses fonts, que està viu precisament perquè es va matant a poc a poc per a oferir una cosa nova cada vegada. Es tracta d’una visió provocadora i lluminosa que augura llarga vida al nostre estil musical més exportat.

José Luis Ortiz Nuevo Archidona (Màlaga), 1948. Periodista, poeta, dramaturg i especialista en flamenc. Ha escrit diferents estudis d’artistes com Enrique Morente, Pepe de la Matrona, Pericó de Cadis, Oncle Gregorio el Ruc, Tia Anica la Piriñaca o Enric el Coix.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.