Un universo pequeño - Antonio M Xoubanova

Títol: Un universo pequeño.
Editorial: Ca l’Isidret.
Autor: Antonio M Xoubanova.
Co-publicat amb Rondade.
Pàgines: 464.
250 imatges en color.
Mesures: 22,0 cm x 29,7 cm.
Edició de 800 còpies.
Disseny de Eloi Gimeno.
Imprès a Barcelona.
Publicat a l’octubre de 2015.
ISBN 978-84-941484-4-6.

48.00

Disponibilitat: En estoc

Un univers petit representa el meu imaginari de l’univers en 2,5 segons i 10 metres lineals de carrer.
El projecte és un llargmetratge de 2,5 segons format per imatges i seqüències referenciant el principi de les coses, la tecnologia, la religió, l’univers, el carrer, l’amor, la matèria i les seves diferents formes, el més bàsic de la condició humana, la contemporaneïtat, la publicitat i el final de l’existència.
En el llibre les imatges representen un espai en funció de la seva durada temporal; són contenidors de temps. Una imatge realitzada a 1/40 seg. de velocitat d’obturació, és físicament 10 vegades més gran que una altra disparada a 1/400 seg. El llibre per tant és un intent de materialitzar una cosa tan mínima, abstracte i complex com 2,5 segons d’existència, un pedacito de matèria o un espai petit.
Si l’univers es defineix com la suma de la totalitat de matèria, temps i espai, aquest llibre de “fotografia de carrer” és l’intent d’abordar un univers controlat i els elements que el contenen per a parlar de la condició humana en el moment en el qual vivim. – Antonio M Xoubanova, 2015.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.