Maruja Mallo - Homenaje a Revista Occidente

Dossier ‘Homenaje a la Revista de Occidente’.
1 collage i 6 litografies sobre pedra de Maruja Mallo.
Textos de Soledad Ortega i Maruja Mallo.
Cada litografia està enumerada i firmada.
Mesures: 70 x 50 cm.
Edició de 200 exemplars.
Any de publicació: 1979.
*Litografies individuals: 1.400 € + IVA (21%) c/u

6,240.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

L’obra de Maruja Mallo crea un diàleg entre el text i la imatge on el surrealisme pren la veu principal. La pintora gallega fou una de les principals artistes de la generació del 27 i formà part de les “sin sombrero”, reivindicant en la seva obra la llibertat i la igualtat entre gèneres. La galeria RocioSantaCruz, en col·laboració amb ArtsLibris, ofereix exemplars originals de l’obra Homenaje a Revista Occidente, un treball de llibre litogràfic a gran escala amb imatge i text que Mallo realitzà el 1979 en honor a la publicació de José Ortega y Gasset. La carpeta completa conté 6 litografies, enumerades i signades, a més de textos entre els quals hi figuren paraules d’admiració d’autors com Federico García Lorca, Antonio Machado o André Breton vers l’obra de Mallo.
*Les litografies es poden adquirir per separat.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.