FPN - Fons perdut de núvols

Títol: Fons perdut de núvols
Artista: Andrés Galeano
Llibre d’artista
Edició: 2021
Mesures: 185 x 135 x 30 mm
Disseny: Andrea Nicolò
Textos: Andrés Galeano, Alexandra Laudo, Josep Batlló i Martí Llorens
Edició numerada de 150 còpies en CAT/ESP/ENG
ISBN: 978-84-09-30523-0

45.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Segons Andrés Galeano, la fotografia opera d’una manera similar a com ho fan els núvols: connecta la instància de la terra amb la celestialitat, canalitza el desig humà de transcendència, la seva voluntat de projecció i ascens, i els retorna en forma d’imatges que aspiren sovint a representar un sentit i una profunditat que depassin els de la vida mundana. Galeano, que inscriu la seva pràctica artística en el camp de la postfotografia i que formalitza els seus treballs a través de publicacions, instal·lacions, collages fotogràfics, vídeos i performances, s’interessa des de fa anys per explorar aquestes connexions entre la fotografia i la celestialitat i, especialment, per analitzar com des del seu naixement fins a l’actualitat el mitjà fotogràfic ha servit per connectar aquestes dues instàncies. – Alexandra Laudo.

Fons perdut de núvols parteix, doncs, del primer SMC (Servei Meteorològic de Catalunya, 1921-1939) per emprendre una investigació per diferents arxius catalans seguint la pista dels seus protagonistes: el mecenes i apassionat meteoròleg Rafael Patxot i Jubert, el fotògraf Josep Pons i Girbau, la família Campo que vivia a l’Observatori Fabra de Barcelona i el primer director del SMC, Eduard Fontserè.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.