Artoons

Títol: Artoons
Autor: Pablo Helguera
Editorial: Consonni
Mesures: 130 x 200 mm
204 pàgines
Edició: 2016
Traducció: Álvaro Perdices
Pròleg: Octavio Zaya
Disseny: Maite Zabaleta
ISBN: 978-84-16205-23-3

19.50

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Com en el mític cartoon del New Yorker, l’artista Pablo Helguera, recupera la tècnica de la caricatura per a generar un retrat exagerat i a vegades distorsionat del món de l’art. Aquest llibre compila una selecció de 187 dibuixos, per primera vegada traduïts a l’espanyol per l’artista Álvaro Perdices, que Helguera publica entre els anys 2009 i 2016. Aquesta edició compta amb el pròleg del crític i curador Octavio Zaya.

Pablo Helguera (Ciutat de Mèxic, 1971) és un artista, pedagog cultural i escriptor establert a Nova York. El seu treball se centra en temes que oscil·len entre la història, la pedagogia, la sociolingüística, l’etnografia, la memòria i l’absurd, que tracta mitjançant formats variats com la lectura, les estratègies d’exposició en museus, les performances musicals i la ficció escrita.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.