Almost There - Aleix Plademunt

Títol: Almost there.
Editorial: Ca l’Isidret.
Autor: Aleix Plademunt.
Co-publicat amb Mack.
Pàgines: 116 incloent 2 desplegables.
Mides: 19,8 cm x 25,5 cm.
Edició de 2000.
Disseny d’Aleix Plademunt i Gregoire Pujade-Lauraine.
Imprès a Alemanya.
Publicat al setembre de 2013.
ISBN 978-1-907946-54-7.

40.00

Disponibilitat: En estoc

Almost There presenta una constel·lació complexa d’imatges explorant el que està més a prop i el més llunyà. En última instància comunica la frustració de no poder trobar-nos mai prou a prop ni prou lluny, únicament gairebé estar. Almost There fotografia la fotografia. La fotografia com a viatge de retorn imaginari i, al mateix temps, com a reflex de l’allí i d’allò d’on mai podrem tornar, que mai podrem tornar a mirar de la mateixa manera. Almost There proposa, en suma, una espècie de deambular pels gèneres i els llenguatges amb els quals tractem d’entendre el món a partir de les imatges, però també per com la fotografia condiciona les nostres visions, així com el misteri intrínsec de cada lloc : estar, arribar, veure-ho des de lluny o observar-ho molt de prop. – Marta Dahó.

“Quan la visió de conjunt del món s’amplia, no sols disminueix el dolor que causa, sinó també el sentit. Entendre el món equival a col·locar-se a la certa distància d’ell. El que és massa petit per a veure-ho a simple vista, com les molècules, ho ampliem; el que és massa gran, com el sistema dels núvols, els deltes dels rius, les constel·lacions, el reduïm. Quan ho tenim a l’abast dels nostres sentits, ho fixem. Al fixat li diem coneixement. Durant tota la nostra infància i joventut ens esforcem per establir la distància correcta de coses i fenòmens. Llegim, aprenem, experimentem, corregim. I un dia arribem a un món en el qual s’han fixat totes les distàncies necessàries, i establert tots els sistemes. És llavors quan el temps comença a córrer més de pressa.”- Karl Ove Knausgaård, “A death in the family”.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.