Alfa-Beta-Asín

Títol: Alfa-Beta-Asín
Autors: Luís Asín, Joan Fontcuberta, Arturo Leyte, artistes diversos
Editorial: LA OFICINA
Any d’edició: 2017
Enquadernació: Cartoné
Mesures: 184 X 248 cm
Nº pàgines: 92
ISBN: 978-84-946158-5-6

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquest alfabet fotogràfic vincula una lletra inicial a un nom paradigmàtic; al d’aquells per als quals les lletres van constituir els seus instruments i també el material del seu treball. Així apareixen Benjamin, Goethe, Descartes, Hölderlin o Luter, però podrien haver estat uns altres; Borges, Góngora, Darwin, Homer o Leopardi; sense que el poder de la inicial ni el del poder al·legòric de la imatge associada hagués cedit per a res. Poden ser en aquest llibre les imatges d’un cementiri arruïnat en la «R» de Rilke; la marca gràfica de Bentley lligada a l’àngel de la història en la «B» de Benjamin; una vinya nevada i místic vinculat a la «T» de Teresa de Jesús; l’estranya senyalització de la «L» de Luter vinculada a una decaiguda via urbana o el camió que en Unamuno s’emporta la lletra «O» com si es tractés d’un taüt; poden ser en aquest llibre aquestes cites o altres, fent que la literatura simplement evoqui el sentit de les lletres reduïdes a imatges pures, però sempre identificades en un entorn, per a marcar més la seva presència concreta.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.