La casa de piedras

Títol: La casa de piedra
Autora: Marta Sellarés
Editorial: Ediciones Anómalas
Nº pàgines: 80
Mesures: 14 x 10 cm
Disseny: underbau
ISBN: 978-84-09-25736-5

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

La casa de piedra és un projecte que es desenvolupa a través de l’entramat de relacions establertes entre llocs i individus, explorant els imaginaris creats i sentits, que són una constant en la nostra memòria. Percebut d’una manera més o menys conscient, aquest territori es manifesta en el nostre interior de la mateixa manera que nosaltres ens manifestem en ell, configurant el nostre espai vital.

D’aquesta manera, aquest treball gira al voltant dels espais familiars i del que en ells succeeix. Cada element és fotografiat des d’un punt de vista autobiogràfic, configurant una cartografia emocional d’una manera de relacionar-se amb i en el espai.

Marta Sellarés (Calatayud, 1996). Graduada en Belles Arts. Actualment compagina la seva formació amb la docència i el seu treball personal. Amb els seus projectes explora el territori com a fil conductor des d’on trobar una mirada singular cap al que ens envolta, amb referències a la memòria, l’emoció arrelada a l’espai i la recerca de l’insòlit que envolta la vivència humana.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.