Contravisiones

Títol: Contravisiones
Autor: Joan Fontcuberta
Editorial: Ediciones Anómalas
Nº pàgines: 108
Mesures: 26 x 20,5 cm
Coedició: Fundació Antonio Pérez. Diputació de Cuenca
Textos: Joan Fontcuberta i Iván de la Nuez
ISBN: 978-84-09-25735-5

38.00

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Durant 2020 vam tenir l’ocasió d’endinsar-nos en l’arxiu d’en Joan Fontcuberta, més concretament en els primers anys de la seva trajectòria com a fotògraf.

No hi ha dubte que la nostra recerca estava en part influenciada pel concepte de contravisió, fascinant per a nosaltres i crucial en la trajectòria de Fontcuberta. La contravisió fa referència a aquells elements que friccionen el propi llenguatge fotogràfic, que el qüestionen, que s’alcen contra la lògica d’ell mateix.

En el nostre treball de selecció i edició d’imatges -moltes d’elles inèdites- hi ha hagut una recerca d’elements que tendeixen a l’irreal, el màgic, l’oníric. El que ens interessava no era tan sols el que apareix a la imatge, sino el que s’oculta, el que trascendeix, el que ens fa imaginar; en definitiva, totes aquelles imatges que d’una manera o una altra estranyen allò que anomenem realitat.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.