HA ARETZ

‘Ha Aretz’   [2010-2017]

Dimensions 40x40cm / 60x60cm / 80x80cm

Giclée printing on  Baryta Fine Art paper

Edition of 5

48.00

Disponibilitat: En estoc

‘HaAretz HaMuvtahat’ [2010-2017]

El projecte HaAretz HaMuvtahat ( expressió extreta de la llengua que suposadament va parlar Jesucrist, l’arameu, i que literalment significa ‘la terra promesa’ ) és una rememoració dels paisatges bíblics fotografiats sota el filtre de conjuntures contemporànies tals com la globalització, la societat del consum, la hipertecnificació, el turisme de masses o fins i tot la devastació de la guerra.

Realitzat durant set anys al llarg de set països (Israel, Palestina, Egipte, Líban, Jordània, Síria i Turquia) i documentant algunes de les poblacions més antigues de la humanitat habitades de forma continuada tals com Jerusalem, Jericó, Natzaret, Bethlem, Beirut o Damasc, HaAretz HaMuvtahat pretén ser una reflexió sobre la possible evolució (o involució) d’una regió ancestral, bressol de civilitzacions i en particular de la feroç potència del binomi capitalisme-tecnologia que regna avui en l’horitzó de la postmodernitat.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.