Magdalena

Títol:. Magdalena
Autor: Felipe Romero
Editorial: Ediciones Anómalas
Nº pàgines: 120
Mesures: 27,5 x 22 cm
Coedició: Comunidad de Madrid
Disseny: underbau
ISBN: 978-84-09-20597-4

28.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

El Magdalena és el riu més important de Colòmbia. Neix a la serralada dels Andes a 3.650 metres d’altitud, travessa el país al llarg de 1.600 kilòmetres i desemboca al mar Carib. A meitat del recorregut, a la zona anomenada Magdalena Medio, apareixen remolins naturals que treuen a la superfície fustes i d’altres materials.

Des de l’inici del conflicte armat a la dècada de 1960, el riu expulsa també els cossos de persones assassinades. Guerrilles, paramilitars i màfies locals acostumaven a llençar els cossos de les víctimes al Magdalena per fer desaparèixer qualsevol evidència. Les tensions polítiques i el narcotràfic van precipitar una guerra que ha deixat més de dos-cents mil cossos sense vida.

Aquest projecte és el guanyador de la quarta edició del Concurs Fotocanal llibre de fotografía 2019, organitzat per la Comunidad de Madrid i Ediciones Anómalas.

Felipe Romero Beltrán (Bogotà, Colòmbia. 1992) és un fotògraf documental amb residència a Madrid. Ha desenvolupat projectes a països com  Colòmbia, Argentina, Israel i Espanya. En Felipe s’interessa per projectes de llarga durada que indaguin en questions socio-polítiques a Llatinoamèrica i Espanya. Actualment treballa en una tesi doctoral sobre fotografia a la Universidad Complutende de Madrid, i al mateix temps treballa per a revistes nacionals com a fotògraf documental.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.