Hominini - Lucas Lenci

Títol: Hominini.
Editorial: Editora Madalena.
Autor: Lucas Lenci.
Ciutat de publicació: São Paulo.
Any de publicació: 2015.
Tamany: 17.5×23.4×0.5.
ISBN: 9788569557012.

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Série Pequenos Formatos 2015 / Amb l’obra de quatre grans noms – Claudia Jaguaribe – (Cactoceae), Lucas Lenci (Hominini), Christian Rodriguez (Motobaik) i Pio Figueiroa (Cartas a Larraín, Valaparaíso) – Editora Madalena estrena la sèrie Pequenos Formatos. La idea és promoure el col·leccionisme amb fulletons de 16 pàgines i 14 diapositives soltes, que es poden emmarcar, presentar o utilitzar d’altres maneres. La tirada inicial de cada títol de la sèrie és de 200 exemplars. Tots els llibres proposen una temàtica característica. Hominini gira al voltant de la fotografia de carrer. Cactoceae aporta una visió dels cactus que envaeixen el paisatge urbà, en referència a la profecia d’Antonio Conselheiro, (“L’interior esdevindrà el mar i el mar es convertirà en l’interior”). Motobaik retrata la dona vietnamita i el principal mitjà de transport local: les motos. Crida l’atenció sobre la forma en què es cobreixen el cos, el cap i les mans. Cartas a Larraín, Valaparaíso, de Pio Figueiroa, són imatges que l’autor va fer durant la seva visita a Valparaíso, Xile. Figueiroa va filmar la ciutat, prenent d’aquella pel·lícula un segon i els seus vint-i-quatre quadres. Una sobre l’altra, proporcionen cada imatge d’aquesta sèrie. Les sensacions que va despertar la visita a la ciutat van portar l’autor a escriure una carta al gran fotògraf xilè Sergio Larraín, on hi narra impressions i sentiments.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.