Antigua

Títol: Antigua
Autor: Pío Cabanillas
Editorial: Turner
Mesures: 24 × 24 cm
Nº pàgines: 104
Encuadernació: Rústica amb sobrecoverta
ISBN: 978-84-17866-31-0

24.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Un retrat humà del místic llegat colonial i maia als carrers de Santiago dels Cavallers de Guatemala.

Mentre tractava de fotografiar l’exuberant bellesa de la selva maia, Pío Cabanillas va ser sorprès per la celebració de la setmana de Passió a la ciutat de Santiago dels Cavallers de Guatemala, més coneguda com a Antiga.

Avui aquesta ciutat és patrimoni de la humanitat per l’exemplaritat dels seus edificis barrocs, d’influència espanyola, i els seus paisatges històrics i volcànics. Aquesta mescla entre el colonial i el prehispànic es reflecteix també a través de la lent; la intensitat i el misticisme en els rostres dels figurants durant el ritual conformen tot un retrat ètnic que converteix en permanent l’efímer del moment.

Realitzada l’edició gràfica per Horaci Fernández, Antigua és també la tecnologia d’un altre temps. Amb fotografies impreses imitant els resultats del gravat al buit, les imatges traspuen negres densos i contrastos extrems.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.