Visual Art: John Cage en conversación con Joan Retallack

Títol: Visual Art: John Cage en conversación con Joan Retallack.
Editorial: Metales pesados.
Autor: John Cage.
Any d’edició: 2011.
Nombre de pàgines: 169.
ISBN: 9789568415426.

24.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

“Em vaig veure obligat a trobar una manera radical de treballar – arribar al real, a l’arrel del tema” diu John Cage en aquest trio de diàlegs finalitzat uns dies abans de la seva mort el 1992. La seva cerca el va portar més enllà dels límits del convencional en tota la seva obra musical, escrita i visual. L’expansió resultant de la definició d’art, amb un èmfasi afegit en innovació i invenció, li va fer guanyar-se una reputació com un dels artistes nord-americans més influents. Les converses de Joan Retallack amb Cage representen la primera consideració completa de la seva producció artística, travessant disciplines, brindant-nos nous esclariments de la seva persona i una visió més completa de l’estat de l’art en el segle vint.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.